Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witajcie!
Zarząd frakcji San Andreas Police Departament otwiera rekrutacje do akademii!!
Do frakcji dostaną się 3 osoby.
Wzór podaje po niżej.
Powodzenia!
Serial:(Tutaj wpisz swój serial)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę)
Imię: (Tutaj podaj swoje imię)
Czy masz problemy z ortografią?
Czy posiadasz TeamSpeak3?
Czy posiadasz mikrofon?
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: (Tak/Nie; Jeśli tak to opisz za co)
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:(Podaj przyczynę napisania Twojego podania)
Coś o sobie(Opisz swój charakter): (Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy)
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: (Napisz tu krótki list motywacyjny)
Serial: 0D0608AC8E512CDB3316335B76EE28F2
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 4h
Imię: (Tutaj podaj swoje imię) Janek
Czy masz problemy z ortografią? 9/10
Czy posiadasz TeamSpeak3? tak
Czy posiadasz mikrofon? tak
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: nie
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Ponieważ chce pomagać ludziom
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Nazywam się Janek mam 12 lat chodzę do 6 klasy i mieszkam w województwie Łudźkim.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Ponieważ lubię pomagać ludziom, chcę być w SAPD, będę pomagał graczom
Ostatnio edytowany przez JanekPL (2017-11-21 21:21:21)
Serial: E2AD74246E711FA4E04D1F613BC24DE4
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Około. 4-5 godzin
Imię: Maciej
Czy masz problemy z ortografią?: Nie, ponieważ ucze się bardzo dobrze (chyba)
Czy posiadasz TeamSpeak3?: Tak
Czy posiadasz mikrofon?: Tak, profesjonalny Novox nc-1
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Nie tylko ostrzeżony
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Ponieważ uważam że nadaję sie na policjanta i w przyszłosci chce zostać policjantem
Coś o sobie(Opisz swój charakter):Miły niezabawny pomocny pracowity
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?:Uważam że zasługuje na tą postawe ,ponieważ w przyszłości chciałym zostać policjantem
Serial:(Tutaj wpisz swój serial):CC5A71844D2309E347A08608880557F2
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę): do 4 godzin
Imię: (Tutaj podaj swoje imię):Szymon
Czy masz problemy z ortografią?:jestem dysortografikiem ale staram się nie robic blędów.
Czy posiadasz TeamSpeak3?:tak
Czy posiadasz mikrofon?:nie, wkrótce mikrofon bendzie do tygodnia lub do dwóch.
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: (Tak/Nie; Jeśli tak to opisz za co):kicki lub warny za lagi, tak to za nic innego
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:(Podaj przyczynę napisania Twojego podania):Ponieważ od dawna zajmuje się w liderstwie czy w akademi, ogarniam najlepiej tą frakcje dużo z niej potrafię.
Coś o sobie(Opisz swój charakter): (Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy):Mam na imię Szymon, mam 14 lat, chodzę do klasy drugiej gimnazjum. Lubię jeździć enduro oczywiście na crossie bo nie którzy jeżdżą enduro na rowerach. Lubię grać w takie gry jak: MTA na serwerach rpg i w GTA V na xboxie oczywiście na online. Jestem dysortografikiem.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: (Napisz tu krótki list motywacyjny):Będę starać się być wzorowym kadetem/policjantem, oczywiście jak wyjdę z akademi postaram się łapać graczy jeżeli przekroczą prędkość czy będą łamać przepisy.
Serial:013526686AB642FBDC2E6625FE6C9E94
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 3-4h dziennie
Imię: Adam
Czy masz problemy z ortografią?Nie
Czy posiadasz TeamSpeak3?Posiadam
Czy posiadasz mikrofon?Tak mam sprawny mikrofon
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Nie
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:Byłem 4 razy w SAFD i mnie ta frakcja bardzo znudziła, więc chciałbym spróbować sił w frakcji zwanej ,,SAPD".
Coś o sobie:Jestem w 1Tech na zawodzie:Elektromechanik.Już widać po tamtym zdaniu, że interesuje się mechaniką i elektryką samochodową.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Chcę spróbować swoich sił w owej frakcji. Jakieś rp myśle, że pamiętam lecz byłem tylko 1 raz w SAPD i to na bardzo krótki okres. Pozdrawiam
Claud
Serial: E54E1A83EE6106F6037D5702B3BBF084
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 4-6h
Imię: Adrian
Czy masz problemy z ortografią? NIE
Czy posiadasz TeamSpeak3? TAK!
Czy posiadasz mikrofon?TAK
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: NIE
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Chcem dolaczyc do SAPD , ponieważ jest to spoxik frakcja i ogarniam duzo nawet
Coś o sobie(Opisz swój charakter): mily, spokojny, potrafie sie dogadac z kolegami z frakcji
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Chcialbym dolaczyc do frakcji :d , ponieważ jest to najlepsza frakcja w MTA . Mam juz takie male doswiadczenie w SAPD . Bylem w takiej frakcji tylko bym musial sie jeszce troszke podszkolic
Serial: B4E22C53F448785CFE05A990CE8D37B3
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 5h
Imię: Mateusz
Czy masz problemy z ortografią? Oczywiście, że nie mam
Czy posiadasz TeamSpeak3? Jasne, posiadam
Czy posiadasz mikrofon? Tak
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Kręci mnie tylko frakcja z policją dlatego chcę dołączyć, ścigać scigantów.
Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 20 lat ( tak tak wiem co ja tu robię mam 20lat i gram w mta xd) Chodzę do szkoły zaocznie co 2tyg lub co tydzień w weekendy. Na co dzień pracuję. Moje zainteresowania to motoryzacja jestem fanem BMW tylko gustuję w tej marce. Mam jak na razie jedno w kolekcji BMW seria 3 e36 Cabrio, silnik 2.8 193km. Charakter: Miły, spokojny, trudno wyprowadzić mnie z równowagi, podchodzę do ludzi z szacunkiem, pomocny, pracowity.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Uważam, że zasługuję bo mam 20 lat jestem ogarnięty i dam sobię radę w tej frakcji.
Serial:5FA37FAC1F706ADE41E508B3B33F8C71
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Myśle ze 3-4h.
Imię: Dominik
Czy masz problemy z ortografią? Nie , ale czasami nawet najlepszemu się zdarzy
Czy posiadasz TeamSpeak3? Posiadam
Czy posiadasz mikrofon? Posiadam
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Ponieważ zawsze chciałem Wczuć sie w role policji ,
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem bardzo miły , umiem sie zachowywać , nie przeklinam . Bardzo lubie grac na komputerze oraz jezdzic na rowerze [DH]Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Tak jak już pisałem wyżej . Zawsze chciałem wczuć sie w rolę policji . Jest to moje marzenie , było dużo serwerów , na których chciałem zostać SAPD ale niestety nie dostawałem się . Myślę to to jest ten serwer na którym mogę zostać SAPD. Dziękuję z mojej strony to wszystko .
Serial: 037D56DB24766D775B1C875A53D2AD54
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: od 1-6h
Imię: Bartosz
Czy masz problemy z ortografią mam ale troszke
Czy posiadasz TeamSpeak3?Tak
Czy posiadasz mikrofon?tTAK
Czy byłeś za coś karany na serwerze?nie
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:Ponieważ jest to dla mnie bardzo fajna frakcja byłem na prawie każdym serwerze na którym gralem w SAPD
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem miły niewyzywam.jestem uprzejmy.nieprezklinam.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Ponieważ jestem bardo ogarnięty znam się na pościgach potrafie manewry pościgowe.Czego więcej chcieć brać i się cieszyć
Serial:(Tutaj wpisz swój serial)A081E5FEEC9F1554C820FF96E8F085B3
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 1-3h
Imię: Mateusz
Czy masz problemy z ortografią: Nie mam, nawet najmniejszych
Czy posiadasz TeamSpeak3? Tak
Czy posiadasz mikrofon? Tak, sprawny
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Odkąd gram w mta fascynuje się sapd, zawsze kręciły mnie pościgi za uciekinierami, różne rp itd. A jedną z innych przyczyn jest to, że w SAPD znajduje się kumpel tej samej akademi z innego serwa
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem miłym i skromnym młodzieżowym chłopaczkiem. Z natury ciężko wyprowadzić mnie z równowagi choć zdarzają się wyjątki. Szybko poznaje nowych kumpli i się z nimi utożsamiam. Nigdy nie mam problemów, z dostosowaniem się do grupy co sprawia, że praca w grupie sprawia mi ogromną przyjemność i satysfakcję.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Jedną z myślę, że najważniejszych cech jest to, że potrafię się dostosować do poleceń wyższych rang (m.in. lidera itd.), praca w grupie sprawia mi przyjemność. Nie sprawiam większych problemów o czym może wam powiedzieć mój kolega VisteR.
Serial:(Tutaj wpisz swój serial)F91A742CB5208AA805AFB749C574A8F4
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) 3 lub 5 godzin
Imię: (Tutaj podaj swoje imię)Damian
Czy masz problemy z ortografią?10
Czy posiadasz TeamSpeak3?tak
Czy posiadasz mikrofon?tak
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: (Tak/Nie; Jeśli tak to opisz za co)nie nie byłem
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:(Podaj przyczynę napisania Twojego podania):Ponieważ od dawna zajmuje się w liderstwie czy w akademi, ogarniam najlepiej tą frakcje dużo z niej potrafię.
Coś o sobie(Opisz swój charakter): (Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy)Mam na imię Damian, mam 16 lat, chodzę do 1klasy Branżowej skoły zawodowej o profilu Stolarz. Lubię jeździć na rowerze bo nie którzy jeżdżą na rowerach. Lubię grać w takie gry jak: MTA na serwerach rpg . Jestem dysortografikiem.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: (Napisz tu krótki list motywacyjny)Będę starać się być wzorowym kadetem/policjantem, oczywiście jak wyjdę z akademi postaram się łapać graczy jeżeli przekroczą prędkość czy będą łamać przepisy.
Serial: 9A185E3CD1AFF23FE5D3B360BC281534
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: od 4 do 7 godzin. Na służbę tyle samo.
Imię: Piotrek
Czy masz problemy z ortografią? Nie.
Czy posiadasz TeamSpeak3? Tak, posiadam.
Czy posiadasz mikrofon? :Tak posiadam sprawny mikrofon.
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Nie byłem karany na serwerze.
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Chciałbym strzec prawa na tym serwerze i doskonalić jazdę 'naszych' graczy. Interesuje mnię praca w służbach a szczególnie w SAPD. Zawsze starałem się dołączyć tylko do tej frakcji.
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Tak jak wyżej pisałem jestem Piotrek i mam 15 lat. Jestem aktywną osobą więc mam wiele zainteresowań. Interesuje się wieloma dyscyplinami sportu oraz e-sportem.
Interesuje się wieloma grami, które pasjonowały mnie od dziecka. Teraz trochę o charakterze. Mam wiele pozytywnych cech lecz jestem skromnym człowiekiem. Jedną z moich najcenniejszych cech charakteru jest niezłomność - jeżeli coś mi nie wychodzi nie poddaje się, nie tracę nadziei i zawsze daje z siebie 110%, lecz wszystko co zdobyłem zdobywałem uczciwie. Cecha wiążąca się z poprzednią jest moja ambitność, jestem bardzo ambitnym człowiekiem mogę spędzić nad czymś cały dzień byle tylko się tego nauczyć. Kolejną z moich cech charakteru jest bezkonfliktowość. Staram się nie kłócić z nikim. Ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, a jeżeli uda się to komuś to nie kłócę się dalej tylko kończę rozmowę i idę odreagować. Jestem człowiekiem o wielkim poczuciu humoru więc czasami lubię potrollować i pożartować lecz wiem, że wszystko ma swoje granice. Żartuje tylko w taki sposób żeby każdy się z tego śmiał, a nikomu nie sprawiam tym przykrości. Moim zdaniem jestem pomocnym człowiekiem, zawsze pomagam każdemu kto potrzebuje mojej pomocy i sprawia mi to przyjemność. Jestem również uczciwym człowiekiem, ktoś źle przeleje pieniądze od razu mu je oddaje, nie oszukuje nikogo dla własnych korzyści i własnego dobra. Jest to kilka z moich wielu cech oczywiście nikt nie jest idealny i mam też swoje złe cechy. Jak większość z nas jestem leniwy.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Dołączyć do frakcji chce z kilku powodów pierwszym z nich jest zainteresowanie policją, zawsze podobała mi się SAPD głownie wypadki , skoczkowie oraz wszystkie inne akcje RP. Drugim powodem jest to że frakcja jest według mnie najlepiej rozwinięta pod względem rp jak i samej rozgrywki. Od pierwszej chwili go wszedłem na serwer wiedziałem że będę starać się dostać do tej frakcji a teraz mam do tego dobrą okazje.
Serial: 11558656D3EB56B06537EE97D35F5C12
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: od 2 do 6h
Imię: Kacper
Czy masz problemy z ortografią?Nie
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Do SAPD chcę dołączyć przede wszystkim ze względu na możliwość niesienia pomocy graczom, zarówno tym 'starym' jak i 'nowym'. Odkąd pamiętam chciałem dołączyć do policji, czy to 'w realu' czy na serwerze. W rzeczywistości niestety nie będę miał takiej raczej takiej opcji, ponieważ wyjeżdżam za granicę. Byłem już raz w ASAPD, zobaczyłem jak to wygląda od środka i tym bardziej chciałbym dołączyć do szeregów ASAPD. Domyślam się jaki błąd popełniłem na egzaminie poprzednim razem i chciałbym spróbować jeszcze raz, tym razem nie zawiodę zarządu ani innych funkcjonariuszy SAPD. Mało tego, z natury jestem osobą pomocną więc interwencje, w których pomoc graczom jest najważniejsza byłaby dla mnie czymś interesującym, zarówno jak i motywującym do dalszej pracy jako funkcjonariusz policji.
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Moje imię to Kacper, w grudniu skończe 15 lat, zamieszkuję niewielką wioskę w okolicach Świebodzina, chodzę do trzeciej klasy gimnazjum. Moją największą pasją jest motoryzacja, interesuje się również grafiką, sportem, czasem powędkuję lub poćwiczę na siłowni. Lubię również słuchać różnego gatunku muzycznego czy obejrzeć dobry film.Niektórzy twierdzą, że mam ogromny dystans do siebie, jestem odpowiedzialną, pozytywną i pełną energii osobą. Mam poczucie humoru, wiem kiedy zażartować oraz kiedy zachować powagę. Staram się być kulturalny, opanowany, pełnym pozytywów, jestem otwarty i lubię poznawać nowe osoby i mogę zrobić prawie każdą rzecz o którą zostanę poproszony. Staram się pomagać wtedy, gdy mogę pomóc, nigdy nie robię nic na siłę.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Zasługuję na szanse pracy w SAPD ponieważ jestem pracowity i nie znam litości, wiem że nie zawiodę was,przez ostatni czas moja aktywność na serwerze się poprawiała głownie przez event wielkanocny który zmotywował mnie go gry, mój rozsądek mi podpowiada że jak mi się uda wejść na to stanowisko to będę godnie i sprawiedliwie reprezentował frakcje. Myślę że będę wzorem dla innych. Wiem, że jestem młody ale myślę że odnajdę się wśród innych członków frakcji. Znam zasady serwera i będę je przestrzegał. Jestem też pomocny i zaradny, nigdy się nie mylę i przede wszystkim można mi ufać. zasługuje też na te szanse ponieważ jestem sprawiedliwy, nie ważne czy kolega czy brat - będzie musiał być ukarany za coś nieprzepisowego. Więc tak jak pisałem wyżej, nie znam litości. Oczywiście też słucham się rangi wyższej od mojej. Myślę że jak najbardziej się nadaje jako funkcjonariusz SAPD. Każdy gracz zasługuje na tą szanse, ale w odpowiednim momencie. Moment ten nadchodzi z pewnym okresem życia, a mianowicie z dojrzałością, odpowiedzialnością za wykonanie rzetelnie czynności często nadanych przez inną osobę. Myślę, że osiągnąłem już ten etap w swoim życiu. Oczywiście jestem miły, kulturalny i pracowity.Na dzień dzisiejszy mogę tylko podejrzewać i mieć nadzieję, że podołam obowiązkom tej rangi. Wiem, że frakcja ma dużo obowiązków i czasem nie może pomóc. Często bywam na serwerze w nietypowych godzinach rannych albo bardzo późnych.
Serial: 9091DCCD7C3A83C7445D18CF496D7FB3
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 4-5 godzin
Imię: Radek
Czy masz problemy z ortografią? Nie ale czasami błąd można zrobić
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Moim wyborem jest właśnie SAPD, dlatego iż miałem już kiedyś z tym styczność z tą frakcją na innym serwerze. Spędziłem dosyć dużo godzin będą w owej frakcji , dlatego wiem na czym ta praca polega, a za razem posiadam potrzebny zasób informacji praktyk do pracy w SAPD . Zdaję sobie sprawę iż praca w Policji jest ciężka i trzeba być zdyscyplinowanym, lecz podołałbym takiemu zadaniu . Frakcji SAPD była dla mnie od początku fajnym doświadczeniem i chciałbym kontynuować to zainteresowanie i chęć pracy w owej frakcji . Umiem pracować w zespole oraz nawiązać szybko znajomości i uważam że są to główne czynniki prowadzące do uzyskania prawidłowości zgrania się w zespole
Coś o sobie Mam na imię Radek , mam 13 lat . Mieszkam w województwie Łódzkim . Jestem osoba staranną pomocną z poczuciem humoru i ambitną . Łatwo nawiązuje nowe znajomości i staram się mieć ich jak najwięcej , by wymieniać się nabytymi doświadczeniami oraz pogladami na różne tematy . Bardzo lubię sport w każdym możliwym rodzaju a najbardziej piłkę nożną . Wolnym czasie najbardziej lubię spędzać go z rodziną lub poprostu się odprężyć i posłuchać muzyki. Hobby jako tako nie mam , przynajmniej na ten czas lecz jest więcej rzeczy które mnie interesują m.in. ciężarówki
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Myślę że się nadaje do SAPD pod względem że mam doświadczenie w tej pracy . Umiem też dobrze odegrać RP wiec napewno to się przyda do pracy . Chce pomagać nowym graczom i pomagać też innym jestem gotowy podjać się tego wyzwania i znowu pracować w Policji
Pozdrawiam Berqulele
Serial: E2AD74246E711FA4E04D1F613BC24DE4
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Od 4-5 godzin
Imię: Maciej
Czy masz problemy z ortografią?: Nie
Czy posiadasz TeamSpeak3?: Posiadam
Czy posiadasz mikrofon?: Posiadam
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Nie, tylko za brawurową jazde.
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Chcę dołączyć do SAPD ponieważ myślę iż nadaję się na to stanowisko. Nie znam takich słow jak przepraszam albo litości jestem bezlitosny i myślę że każdemu kto zrobi coś złego zasługuje na karę!
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Najpierw napisze coś o sobie nazywam się Maciej mam 12 lat.
bardzo chciałbym być SAPD ponieważ myślę że nadaje się na to stanowisko i weźmiecie pod uwagę moje zgłoszenie
Serial:79EA52EEB535EDC7908F1BBBB60791F4
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?:3-4h
Imię: :Igor
Czy masz problemy z ortografią?:Nie
Czy posiadasz TeamSpeak3?;Tak
Czy posiadasz mikrofon?;Tak
Czy byłeś za coś karany na serwerze? :Nie
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:Ponieważ lubię odgrywać RP i gdyby nie informatyka zostałbym policjantem.
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Witam jestem Igor i mam 16lat. Myślę,że na swój wiek jestem odpowiedzialny i stanowczy.Jestem kulturalny i zawzięty.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Ponieważ bardzo wczułem się w ten serwer.Rozumiem też wszystkiego rodzaju RP.Na innych serwerach byłem w różnych frakcjach ale nie byłem w SAPD chciałbym się wykazać i spędzić miło czas.Myślę że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko.Z przyjemnością pomogę graczom i przypilnuje porządku na tym pięknym serwerze.
Serial: E54E1A83EE6106F6037D5702B3BBF084
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 4-6h
Imię: Adrian
Czy masz problemy z ortografią? NIE
Czy posiadasz TeamSpeak3? TAK!
Czy posiadasz mikrofon?TAK![]()
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: NIE
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: Chcem dolaczyc do SAPD , ponieważ jest to spoxik frakcja i ogarniam duzo nawet
Coś o sobie(Opisz swój charakter): mily, spokojny, potrafie sie dogadac z kolegami z frakcji
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Chcialbym dolaczyc do frakcji :d , ponieważ jest to najlepsza frakcja w MTA . Mam juz takie male doswiadczenie w SAPD . Bylem w takiej frakcji tylko bym musial sie jeszce troszke podszkolic
Serial:( E87EB82DEBB25C02B9122C7E997D1A52)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) 5h nawet 7h
Imię: (Tutaj podaj swoje imię) Sebastian
Czy masz problemy z ortografią? 7/10
Czy posiadasz TeamSpeak? jasne że tak.
Czy posiadasz mikrofon? tak.
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: (Tak/Nie; Jeśli tak to opisz za co) nie.
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:(Podaj przyczynę napisania Twojego podania) Ponieważ podoba mi się ta frakcja chce spróbować czegoś nowego. nigdy nie bylem w tej frakcji , chce zobaczyć tą frakcje od środka. Ogólnie lubię pomagać ludziom a w tej pracy będę mógł to zrealizować. Bardzo podoba mi się ta frakcja. Dlatego to piszę!!!
Coś o sobie(Opisz swój charakter): (Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy)Jestem miły , kulturalny. Jestem wyrozumiały , nie lubię jak ktoś mnie zdenerwuje , ale staram się opanować nad emocjami
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: (Napisz tu krótki list motywacyjny)Ponieważ mógł bym się wykazać. znam przypisy ruchu drogowego. i mógł bym pomagać innym na serwerze.
Pozdrawiam
Mr_Laboncza
Zamykam rekrutacje do Akademii ! Wyniki podamy wkrótce !
Strony: 1
Wątek zamknięty