Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam!
Zarząd frakcji Straży Miejskiej otwiera rekrutacje do akadenii!
★Do frakcji dostanie się 2osoby.
★Łapcie wzór podania , życzę każdemu powodzenia!
WZÓR:
★Serial (należy wpisać serial w konsoli):
★Imię :
★Wiek :
★Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) :
★Czy masz problemy z ortografią? :
★Czy posiadasz TeamSpeak3? :
★Czy posiadasz mikrofon? :
★-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary):
★Dlaczego chcesz dołączyć do SM?(Wymień konkretne powody):
★Coś o sobie(Opisz swój charakter):
★Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań):
POWODZENIA ! ;D
★Serial (należy wpisać serial w konsoli): E54E1A83EE6106F6037D5702B3BBF084
★Imię : Adrian
★Wiek : 15
★Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) : 4-6h
★Czy masz problemy z ortografią? : NIE!!!
★Czy posiadasz TeamSpeak3? :TAK!!!
★Czy posiadasz mikrofon? : TAK!!!
★-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): nie!!!
★Dlaczego chcesz dołączyć do SM?(Wymień konkretne powody): Chciałbym dołączyć do SM ,ponieważ jest to spoxik frakcja jak i SAPD. Ale ze do SAPD mi się nie udało dostać to spróbuje do SM
★Coś o sobie(Opisz swój charakter): miły,uprzejmy,pomocny, głupkowaty , ŚMIESZNY
★Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Wydaje mi s ię ze ja zasługuje na to stanowisko, ponieważ nie miałem doczynienia z ta frakcja ale chętnie bym spróbował. Zawsze chciałem w MTA być policjantem lub być w Straży Miejskiej. Myślę ze nie zawiodę nikogo i że uda mi się do tej frakcji dostać
POWODZENIA ! ;D
Ostatnio edytowany przez Adi_6969 (2017-11-26 00:33:19)
★Serial (należy wpisać serial w konsoli): 5FEBC84374B7E46B217F9B617E61E794
★Imię : Krzysztof
★Wiek : 15
★Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) : Praktycznie cały dzień jestem na serwerze więc tak z 4,3h
★Czy masz problemy z ortografią? : Nie
★Czy posiadasz TeamSpeak3? : A i owszem
★Czy posiadasz mikrofon? : A i owszem
★-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): Tak- Przeszkadzanie
★Dlaczego chcesz dołączyć do SM?(Wymień konkretne powody): SM jest To Frakcja Która mi się najbardziej podoba z wszystkich frakcji Na nie jednym serwerze byłem SM np. P***** Nie próbuje się dostac dla zarobku lecz dla odgrywania rp.
★Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem Osobą z której można mam nadzieje brac przykład. miły, pomocny, Aktywny, wykonuje swoje cele życiowe
★Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Bo mam moda xD Nie no żartuje. Zasługuje na to stanowisko, ponieważ był bym bardzo aktywny, Nie Odwalam, Umiem rp z czego wiem to bardzo potrzeba tego w frakcjach . Przychodzę do tej frakcji bo myślę, że Liderzy Tej Frakcji nie będą aż tak surowi, ponieważ mało kto lubi jak osoby się tak zachowują. chciałbym także dojśc w końcu do jakiejś frakcji.
Ostatnio edytowany przez PucujSie (2017-11-26 06:41:56)
★Serial (należy wpisać serial w konsoli): 093249C341F02789E5558E4616C52343
★Imię : Borys
★Wiek : 17
★Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) : 3 godziny.
★Czy masz problemy z ortografią? : Nie.
★Czy posiadasz TeamSpeak3? : Tak.
★Czy posiadasz mikrofon? : Tak.
★-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): Nie.
★Dlaczego chcesz dołączyć do SM?(Wymień konkretne powody): Gdyż, chciałbym zostać Pracownikiem Straży Miejskiej.
★Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem zwykłym chłopakiem, mieszkającym województwie Łódzkim, a konkretnie w Łodzi. Uczęszczam do Branżowej Szkoły Samochodowej. Z charakteru jestem osobą szczerą, pewną siebie, raczej spokojną, no i może jeszcze uparty! Zawsze dążę do osiągnięcia celu i rzadko się poddaję! Lubię zawierać znajomości i nie stanowi to dla mnie problemu. Nie wdaję się w konflikty - i tak do niczego nie prowadzą. W wolnym czasie lubię włączyć sobie komputerek i pograć w różnej maści gry lub pochodzić z kumplami po dworze.
★Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Myślę, że zasługuję na to stanowisko. Jestem zaznajomiony z serwerem bardzo dobrze, znam panujące na nim zasady. Z graczami mam bardzo dobry kontakt. Z każdym staram się nawiązać przyjacielski kontakt. Nie mam problemu z poznawaniem nowych ludzi bądź z rozmową z nimi. Chciałbym włożyć swoje pięć groszy w pomoc w rozwoju serwera. Na serwerze spędzam dużo czasu, staram się pomóc jak mogę.
★Serial (należy wpisać serial w konsoli): F216E07A7445B879B4503E20958BCEB2
★Imię : Kacper
★Wiek : 12
★Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) :5H
★Czy masz problemy z ortografią? :Nie
★Czy posiadasz TeamSpeak3? :Tak
★Czy posiadasz mikrofon? : Tak
★-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): Tak 1. Na prawko 10min
★Dlaczego chcesz dołączyć do SM?(Wymień konkretne powody): Chciałbym dołączyć do SM, ponieważ jest to fajna frakcja i się w niej nie nudzi.
★Coś o sobie(Opisz swój charakter): Miły,pomocny,aktywny,godny zaufania
★Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Myslę, że zasługuję żeby dostać sie do SM. Gram na tym serwerze prawie od początku mam przegrane 1200min. Byłbym bardzo aktywny w tej frakcji, przyjeżdżał na każde zawołanie jak cos potrzeba. Umiem odgrywac RP. Mam znajomosci z gaczami (taką mam nadzieję). Bardzo chciałbym się sprawdzić w tej frakcji.
Ostatnio edytowany przez DuszeK (2017-11-28 16:50:33)
★Serial (należy wpisać serial w konsoli): DDF7302FB1A9F859C29991CF4E5021A1
★Imię : Jakub
★Wiek : 16
★Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) : nie widzę regulaminu frakcji a szkoda ;d będę tyle ile trzeba do 30h tygodniowo.
★Czy masz problemy z ortografią? : Nie mam żadnych problemów.
★Czy posiadasz TeamSpeak3? : Owszem.
★Czy posiadasz mikrofon? : Tak jest.
★-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): Nie byłem.
★Dlaczego chcesz dołączyć do SM?(Wymień konkretne powody): Byłem we wszystkich możliwych frakcjach na większych serwerach oprócz SM właśnie i chciałbym dołączyć do frakcji.
★Coś o sobie(Opisz swój charakter): Mam na imię Jakub mam 16 lat chodzę do 3 klasy gimnazjalnej. Moimi zainteresowaniami są ratownictwo medyczne, motoryzacja i ewentualnie dziedziny nauki ścisłej. Jestem spokojnym człowiekiem, nie lubię się kłócić, lecz jeżeli dojdzie do owej sytuacji szybko staram się zamknąć sprawę. Nie lubię trollingu oraz niesprawiedliwości, lubię poznawać nowe znajomości.
★Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Mam bardzo wysoki poziom Role Play. Byłem w wielu frakcjach przez moje 5 lat gry aktualnie jestem w jednej frakcji na większym serwerze lecz chciałem dołączyć do jakiejś mniejszej frakcji na mniejszym serwerze. Dlaczego zapytacie? ponieważ zawsze na mniejszych serwerach jest fajna i, że tak powiem "rodzinna" atmosfera. Każdy każdego zna ot to. Moje umiejętności okażą się w praktyce jeżeli się dostane heh