Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witamy drogich graczy!
Z przyjemnością otwieramy rekrutacje na moderatora na naszym serwerze.
Wzór pozostawię poniżej.
Życzymy powodzenia
Wzór
Serial:
Oceń swoją ortografie:
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2)
Twój pomysł na event:
Twoje ulubione eventy:
Znasz większość komend?
Coś o sobie:
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:
Co lepsze kisiel czy budyń:
Serial: E54E1A83EE6106F6037D5702B3BBF084
Imię: Adrian
Oceń swoją ortografie: 10/10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2): na serwie mam przegrane kilka godzin ale na mnie mozna liczyc . Na serwie gram od dzisiaj ale komendy i wszytsko znam na pamiec
Twój pomysł na event: Event biegacza. Gracze startuja np : z lotniska FC i biegna do lotniska SF . Na lotnisku SF beda porozstawiane auta bedzie tzreba ich szukac a kto znajdzie auto i wsiadzie do niego to bedzie musial pojechac npo:" na gore MC i pierwsze 3 osoby w Sultanie dostaje nagrode Mysle ze EV bedzie sie podobal
Twoje ulubione eventy: ZTP, DERBY I WLASNIE EV BIEGACZA
Znasz większość komend? Znam wlasnie wszytskie
Coś o sobie: Jestem milym 15 latkiem , ktory zawsze sie z ims dogada. Jestem bardzo pomocnym graczem jak i administratorem ::D Licze na <3
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań: Znam wiekszosc ekipy z 4llif* . Wiedzialem , ze serwer Nulissa i redszty ekipy wypali a ja chcialbym im w tym pomoc. Nie mam wiecej co napisac a reszte moge powiedziec przez komunikator glosowy TS3
Co lepsze kisiel czy budyń: budyń :DD jak i reszta
Serial: B4E22C53F448785CFE05A990CE8D37B3
Imię: Mateusz
Oceń swoją ortografie: Jest w najlepszym porządku, lepiej być nie może !
Ile masz przegranych godzin na serwerze? 113min (będzie więcej od dziś gram)
Twój pomysł na event: Mój pomysł na event fajny pomysł z rajdem terenowym, z chęcią bym zobaczył kilku dniowy event wzorowany na rajdzie dakar z drużynami i dwoma kierowcami w ekipie, których średni czas się sumuje i jest głównym wynikiem w tabeli. Pojazdy mogłoby się losować pomiędzy ciężarówką dune vs sandking, quad vs sanchez i to mogłyby być dwie kategorie wyścigowe. To są moje przemyślenia.
Twoje ulubione eventy: Derby ewidentnie.
Znasz większość komend? Trochę coś tam znam. Ale spokojnie nauczę się ich i większość będzie mi znana
Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 20 lat ( tak tak wiem co ja tu robię mam 20lat i gram w mta xd) Chodzę do szkoły zaocznie co 2tyg lub co tydzień w weekendy. Na co dzień pracuję. Moje zainteresowania to motoryzacja jestem fanem BMW tylko gustuję w tej marce. Mam jak na razie jedno w kolekcji BMW seria 3 e36 Cabrio, silnik 2.8 193km. Charakter: Miły, spokojny, trudno wyprowadzić mnie z równowagi, podchodzę do ludzi z szacunkiem, pomocny, pracowity.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? 1. Z widzenia ekipa 4life. 2. Jestem ogarnięty to chyba wam się przyda taki chłop. 3. Jestem przede wszystkim ambitny, swoją prace wykonuję w zupełności i nie odpuszczam celu jakiego sobie postawiłem. 4. Cechuję się głównie wysoką kulturą osobistą i sumiennością i nie wyzywam. 5. Umiem słuchać się rozkazów innych, a także umiem podporządkować się do danej sytuacji. 6. Lubię pomagać.
Co lepsze kisiel czy budyń: Kisiel
Serial:
Imię:Szymon
Oceń swoją ortografie:7/10 (jestem dysortografikiem)
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2):428 minut.
Twój pomysł na event:chowany, szukanie aut na całej mapie, skoki spadochronowe .
Twoje ulubione eventy:Derby,ZTP
Znasz większość komend?:oczywiście znam również miejsce na ztp gdzie można wziąć miniguna.
Coś o sobie:Mam na imię Szymon, mam 14 lat, chodzę do klasy drugiej gimazjum. Jestem dysortografikiem. Interesuje się jazdą enduro oraz komputerami i motoryzacją, lubię jeździć na crossie (Enduro). Mieszkam w województwie dolno śląskim.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:Jest miła administracja tak jak gracze. Administracja pomaga graczą gdy potrzebują pomocy. Można dogadać się z wieloma członkami administracji, można spokojnie z nimi popisać czy pogadać. Administracja oprowadza graczy po serwerze czy też pokazuje gdzie co się znajduje gdy gracz się pyta najczęściej zadawane pytanie to: Gdzie jest/znajduje się najlepsza praca?.Na serwerze panuje miła atmosfera, wchodzą gracze którzy nie przeszkadzają w grze. Ten serwer gracze oczywiście szanują tak jak samych siebie administracja również.
Co lepsze kisiel czy budyń:budyń
Serial:06A6D9FE0886216B2094BB3755301553
Imię:Marcel
Oceń swoją ortografie:8.5/10 ja w niemcach mieszkam
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2):2min ale może się zmienić
Twój pomysł na event:chowany,ztp,derby,zgadni kto to,gdzie jestem ?
Twoje ulubione eventy:derby i ztp
Znasz większość komend?tak sie
Coś o sobie:siema jestem marcel i mieszkam w hamburgu w niemcach.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:no bo widzie że serwer jest orgarniety.i może do czegoś sie przydam.i widze że jest reku no to pisze.no i jestem orgrniety w tym i lubie coś tam robić do tego. no i byłęm modem na jednym serwrze i lubie ten serwer też.
Co lepsze kisiel czy budyń:budyn i troche kisel
Serial: Tylko nie ddosuj xD 5FEBC84374B7E46B217F9B617E61E794
Imię: Krzysztof Aka Pyra
Oceń swoją ortografie: rze ja ? 9/10 xD
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2) Pisze 185 ale to bardziej minuty nie godziny [sred])
Twój pomysł na event: Rosyjska Ruletka Gracze się ustawiają w kółko a organizator Staje w środku z minigunem i obraca się aż zostanie 1 osoba.
Twoje ulubione eventy: Derby
Znasz większość komend? Tak
Coś o sobie: Nazywam się Krzysztof mam 15 lat. Mieszkam w małej miejscowości zamieszczone na województwie Warmińsko-Mazurskim. chodzę do 2 klasy gimnazjum. Jestem bardzo aktywnym gamerem mta, lecz lubię sobie robic przerwy raz na jakiś czas. Interesuję się grami, jestem bardzo ciekawy. Na serwerze spędzam dużo czasu (od 21.11.2017 gram i wszedłem 2 razy i mam 160 min prawie) Jestem także 1. miły 2.Nie lubie kłopotów 3. Ogarnięty (nie odwalam) 4. szanuję osobę która też mnie szanuje 5. Pomocny
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań: 1.Lubię Pomagac graczom 2. Moderatorem będę 4 raz w moim życiu Jeżeli chodzi o mta 3. chcę z wami Tworzyc miłą i pomocną atmosferę na serwerze
4. Nie jestem Wymagający ;D 5. Umiem się dostosowac do Innych 6. Gram 4fun
Co lepsze kisiel czy budyń: budyń czekoladowy i kisiel owoce leśne czyli nic z tego ;D no Serpent nie trafiłeś
Serial:79EA52EEB535EDC7908F1BBBB60791F4
Imię:Igor
Oceń swoją ortografie:9,5/10
Ile masz przegranych godzin na serwerze?:20
Twój pomysł na event: Chowany lub szukanie konkretnych rzeczy rozmieszczonych na mapie.
Twoje ulubione eventy:Derby,ZTP
Znasz większość komend?:Raczej tak
Coś o sobie:Witam,jestem Igor i mam 16lat.Chodzę do technikum informatycznego.Jestem szczery,otwarty i przyjacielski.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:Ponieważ bardzo miło pomaga się graczom i ich kara za złe zachowanie.Chciałbym dołączyć bo gram na serwerze od startu i bardzo się w niego zaangażowałem i poświęcam na niego naprawdę dużo czasu.Jestem naprawdę pomocny i w życiu i w grze.Bardzo angażuję się w polecenia wyższych rang.Zachowuje się kulturalnie i napewno nie przyniosę wstydu serwerowi.Wiem co robię i myślę że nadam się oto na tą rangę.
Co lepsze kisiel czy budyń:kisiel
Serial:037D56DB24766D775B1C875A53D2AD54
Imię:bartosz
Oceń swoją ortografie:8/10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2)30 ale ciągle rośnie z mniuty na minutę
Twój pomysł na event:umieszcze nie ludzi w klatce respienie jakiś aut i tymi autami jadą do wyznaczoineg miejsca a tam zmieniją pojazd i sobie jadą do mety
Twoje ulubione eventy:Derby oraz wyścigi
Znasz większość komend?tak
Coś o sobie:mam na imię Bartosz mam 14lat.interesuje się troszkę informatyką.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:Ponieważ widać że serwer się fajne sapowiada . Jest dobra ekipa serwera.ponieważ jestem bardo ogarnity oraz bardzo lubię pomagać innym ponieważ sprawia mi to radość a jeszczą większa radość mam jak ktoś mi dziękuje za to że mu pomogłem.Administracja jest bardo miła i chciałby dołączyć do grona tych osob w środ administracji jest mój dobry kolega.Wiem niemam tu 6 zdań ale niemiałem co napisać a niechcę ściągać od innych.
Co lepsze kisiel czy budyń:kisiel ponieważ w budyni mi się robią jakeś kluski niedobra
Serial: 72061C7CF4D8353DDF4B80940D71AF52
Imię: Piotrek
Oceń swoją ortografie: 7,5/10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2): 60 minut (będzie więcej) gram od dziś (wtorek)
Twój pomysł na event: Nie legalny wyścig. OPIS: Na przykład jest dziesięciu (10) graczy dwóch wylosowanych dostaje sultan'a lub bullet'a a reszta pojazdy policyjne. Uciekinierzy mają dojechać z Los Santos do San Fierro. A policjanci mają im przeszkodzić ale żeby to nie było łatwe dla uciekinierów to owi uciekinierzy mają jechać tą samą drogą. A gdy policji się nie uda zatrzymać lub wrzucić uciekinierów do wody i uciekinierzy dojadą do wyznaczonego miejsca otrzymują oni kasę np 2k na osobę. Ale gdy by policji jednak udało się zatrzymać uciekinierów oni otrzymali by pieniądzę np 2k na osobę (nagrody finansował bym ja z własnych pieniędzy).
Twoje ulubione eventy: Wyścigi i derby.
Znasz większość komend? Tak znam.
Coś o sobie: Mam na imię Piotr chodzę obecnie do pierwszej klasy liceum. Interesuję się ENDURO i MTB oraz trochę ASG. Gram dużo w gry komputerowe. W MTA że tak to nazwę siedzę około 3 lat i coś mi mówi że jeszcze trochę posiedzę...
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:
Co lepsze kisiel czy budyń: budyń
Piotrek
Serial:A081E5FEEC9F1554C820FF96E8F085B3
Imię:Mateusz
Oceń swoją ortografie:10/10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2): 5 godzin dzisiaj, zapowiada się na dużo więcej
Twój pomysł na event:Derby standardowo, pytanka o pln, eventy pościgowe radiowozami za jednym pojazdem, szukanie moderatora, Triatlony samochodami, np z lotniska sf sultanami na mc, z mc buldożerami na góre itd
Twoje ulubione eventy:Pościgowe
Znasz większość komend?: Niektóre kojarzę, ale jak wiadomo nie większość.
Coś o sobie: Uprzejmy i pomocny chłopak szukający zajęcia po szkole (supportowanie), myślę, że dałbym sobie radę będąc moderatorem. Mimo, że nie znam komend to mój entuzjazm jest wielki i nauczę się z kwestią dni na moderatorze.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań: Uwielbiam pomagać, wnioskować można to nawet po tym, że to właśnie Nulis był moim adepciakiem na lawetach. Zawsze byłem mu chętny do pomocy i nigdy bym nie odmówił. Nie traktuje rangi moderatora jako zabawki, choć wiadomo, że zielony nick to nie to samo. Miło byłoby stanąć u boku administratora z mojej byłej akademii i adepciaka razem wziętych Myśle, że aż miło by było wykonywać raporciki. Myślę, że jestem wystarczający ogarnięty pomimo swojego nie za dużego wieku i nie będzie ze mną kłopotów.
Co lepsze kisiel czy budyń: Kisiel tylko zimny, budyniu nie jadam, piona!
Serial:F91A742CB5208AA805AFB749C574A8F4
Imię:Damian
Oceń swoją ortografie:10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2) 3 godziny
Twój pomysł na event: Nie legalny wyścig. OPIS: Na przykład jest dziesięciu (10) graczy dwóch wylosowanych dostaje sultan'a lub bullet'a a reszta pojazdy policyjne. Uciekinierzy mają dojechać z Los Santos do San Fierro. A policjanci mają im przeszkodzić ale żeby to nie było łatwe dla uciekinierów to owi uciekinierzy mają jechać tą samą drogą. A gdy policji się nie uda zatrzymać lub wrzucić uciekinierów do wody i uciekinierzy dojadą do wyznaczonego miejsca otrzymują oni kasę np 2k na osobę. Ale gdy by policji jednak udało się zatrzymać uciekinierów oni otrzymali by pieniądzę np 2k na osobę (nagrody finansował bym ja z własnych pieniędzy).
Twoje ulubione eventy:derby,OX,G1,ZTP i wyscigi.
Znasz większość komend?TAK ZNAM
Coś o sobie:Nazywam sie Damian,mam 16 lta ,Mieszkam w woj.Małopolskim .Interesuje sie grami i sportem.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:Uwielbiam pomagać, wnioskować można to nawet po tym, że to właśnie Nulis był moim adepciakiem na lawetach. Zawsze byłem mu chętny do pomocy i nigdy bym nie odmówił. Nie traktuje rangi moderatora jako zabawki, choć wiadomo, że zielony nick to nie to samo. Miło byłoby stanąć u boku administratora z mojej byłej akademii i adepciaka razem wziętych [dblpt]D Myśle, że aż miło by było wykonywać raporciki. Myślę, że jestem wystarczający ogarnięty pomimo swojego nie za dużego wieku i nie będzie ze mną kłopotów.
Co lepsze kisiel czy budyń:kisiel
Serial:013526686AB642FBDC2E6625FE6C9E94
Imię:Adam
Oceń swoją ortografie:9/10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? 7,5H=450min-Ciągle rośnie
Twój pomysł na event:Eventy wielo etapowe
Twoje ulubione eventy:Derby,ZTP,
Znasz większość komend?Znam
Coś o sobie:Mieszkam w Gorzowie WLKP.Chodzę do 1Tech zawód:Elektromechanik.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? 1.Pomocna (3 ręka zawsze się przyda).2.Szukam przyjaciół. 3.Serwer mi się bardzo podoba i chciałbym na nim coś osiągnąć więcej niż jakieś auto lub domek. 4.Mój czas spędzany na komputerze jest całkowicie wykorzystany na waszym serwerze. 5.Nie wiem co mogę jeszcze napisać (piszę o 7 rano)gdzie na 7-50 mam praktyki i mi się chce spać. 6.Pozdrawiam cały serwer.
Co lepsze kisiel czy budyń:Kisiel
Serial: EF9F40BF638B5FB307BAF8928C70A7A3
Imię: Arek
Oceń swoją ortografie: tak 8/10 bo jestem dyslektykiem
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2)
Twój pomysł na event: Event wieloetapowy od wyscigow po DM
Twoje ulubione eventy: Derby i ZTP
Znasz większość komend? tak
Coś o sobie: Mam na imie Arek mam 12lat. Interesuje sie piłką nożną motoryzacją informatyką grafiką skryptami [do mc XD] oraz Grami. Posiadam bardzo duze doswiadczenie w grze MTA jak i na serwerach i w frakcjach.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań: Poniewaz mam doswiadczenie. Poniewaz ogarniam. Poniewaz posiadam współprace.
Co lepsze kisiel czy budyń: budyń
Serial: E6385E4E423FE0700B36B7B76D44D193
Imię:Mateusz
Oceń swoją ortografie:10/10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? 182
Twój pomysł na event: Zabawa w podchody, czyli gracze jeżdżą gokarty po całej mapie a admini dają podpowiedzi co ileś tam minut nagrody byłyby za 3 pierwsze miejsca, np by musieli znaleźć jakieś auto, np Admirala. I jak pierwsza osoba owe auto znajdzie to dostanie pieniądze. Za 1 miejsce dostałby owy grać 30k za 2 miejsce 15k a za 3 miejsce 8k. To moja propozycja. A i w czasie eventu moglibyśmy dodać walizki z pieniędzmi, pieniedzy by bylo nie wiem na przykład 200PLN, walizek by było 3/4 na event .To moja propozycja na event.
Znasz większość komend? Tak
Coś o sobie:Jestem miły, sympatyczny, mieszkam w woj. Łódzkim, mam 3 psy i jednego kota, lubię grac w gry.Mam w cs go globusa.Dużo biegam i chodzę na mma.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań:Jestem osobą godną zaufania i też mam dużo czasu na ogarnięcie serwera.Jestem miły i szybko zapobiegam konfliktom. Surowo oceniam graczy, którzy łamią regulamin.Lubie grać na waszym serwerze.Chciałbym być modem na serwie bo wiem, że on się rozwinie, a osób coraz więcej będzie.Bym systematycznie sprawdzał co się dzieje na serwerze i karał tych co łamią regulamin. Robiłbym eventy, i systematycznie przyglądał się serwerowi. Mam czas po szkole a gram od 7 do 9 godzin a w weekendy trochę dużej.
Co lepsze kisiel czy budyń: Kisiel
Serial: E4A70B29AC05C54355F2A8C5EBFA0F43
Imię: Dawid.
Oceń swoją ortografie: 9/10.
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2) 1h.
Twój pomysł na event: Zawody kilku etapowe. Wpierw bieg potem jazda np. motorem, następny etap, np.
pływanie łódką itd. (w każdym etapie odpada kilku graczy, aż zostanie kilku wtedy finał) jazda rowerem z AP na MC. (Miejsca
mogą się zmieniać dowolnie)
Kolejne:
Mam, mianowicie gracze są obok Mount Chiliad i na słowo "START" wszyscy biegną byle jaką drogą na sam szczyt Mount Chiliad, tam czekają pojazdy. Gdy wsiądzie gracz do auta kieruje się na dolny Spawn San Fierro, tam czeka organizator i daje nagrodę pierwszej osobie, która przybyła.
Twoje ulubione eventy: Gdybym miał wybierać były by to: ZTP,derby oraz BR,Wyścig.
Znasz większość komend? Tak znam, ,flip,fix,vtp,tt,kick,ucho,konsola,warn,ban,spec,specoff i wiele wiele więcej.
Coś o sobie: Witaj, nazywam się Dawid mam 13 lat. Interesuje się służbami ratunkowymi oraz porządkowymi. Jestem miłym, przyjacielskim i pełnym radości oraz humoru chłopakiem, trudno jest mnie wyprowadzić z równowagi, nie obwiniam wszystkich za jedną osobę. Nie lubię kłamać ani brzydko żartować, moim celem na przyszłość jest zdobyć pracę Prawnika lub Ratownika Medycznego - zależy jak czas pokaże. Lubię sobie czasem mile pożartować, porozmawiać z kolegami lub pograć w różnego rodzaju gry, które uczą życia (np. RolePlay/RPG na MTA, SAMP itd). Co mnie skłoniło do napisania podania na supportera? - Jest wiele powodów, jednym powodem między innymi, którego nie mogę pominąć jest doświadczenie. Podczas mojej gry wielo, wielo letniej w Multi Theft Auto nauczyłem się wielu bardzo potrzebnych rzeczy do gry jako Support. Myślę, że potrafię się opanować w tej dziedzinie na tyle dobrze, że potrafiłbym poprowadzić tą rangę.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań: Wydaje mi się , że zasługuje na tą range, ponieważ jestem w miarę ogarniętym chłopakiem. Jestem czasowy, i nigdy nie spóźniam się na jakieś spotkania. Znam komendy należące do funkcji Supportera. Umiem posługiwać się, każdą (wydaje mi się) z osobna komendą. Posiadam spore doświadczenie w bycie Supporterem. Reaguję szybko na problemy graczy i staram się pomóc. Nie jest to łatwe zadanie, ale będę starał się to wykonywać jak najlepiej. Jestem osobą skorą do pomocy graczom, i jestem rozsądnym człowiekiem. Nie podejmuje decyzji zbyt pochopnie. Umiem wytłumaczyć graczowi daną sytuację, bez używania żadnych wulgaryzmów. Pomagam nowym graczom, i bez problemu oprowadzam po serwerze.
Co lepsze kisiel czy budyń: Budyń.
Serial: B9648E2E9AF9778093A64A61FE5884E4
Imię: Marcin
Oceń swoją ortografie: 10
Ile masz przegranych godzin na serwerze? (Panel F2) 1h ale rośnie ale serwer jest bardzo fajny.\
Twój pomysł na event: Np. Event Biegowy , tam standardowe derby , wyścigi i wiele innych.
Znasz większość komend? Tak wszystkie.
Coś o sobie: Witam mam na imię Marcin mam 15 lat i pochodzę z województwa Lubelskiego i mieszkam w Adamowie chodzę tam do 3 gimnazjum. Interesuję się motoryzacją oraz grami komputerowymi. Jestem miłym i pogodnym chłopcem ) Lubię się pośmiać i zażartować. Ale czasami potrafię zachować powagę.
Dlaczego chciałbyś dołączyć do naszej ekipy? (Min. 6 rozbudowanych zdań: Chciałbym dołączyć do waszej ekipy na tym zaje**** serwerze który mi się bardzo spodobał , znam większość komend oraz nie raz byłem w administracji. Ponieważ serwer mi się spodobał i są w ekipie mordy które znam. Ekipa na tym serwerze jest w porządku i dla nich też bym chciał pomóc im w rozwoju Serwera City Center RPG ! Lubię pomagać graczom więc pomagał bym graczom na waszym serwerze oraz godnie reprezentował wasz serwer.
Co lepsze kisiel czy budyń: Jasne że Budyń.
Rekrutacje zamykam, wyniki wkrótce.
Strony: 1
Wątek zamknięty