City Center

Oficjalne forum serwera City Center MTA!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-11-21 21:29:51

Nuliss
Administrator
Liczba postów: 5
Windows 7Opera 49.0.2725.39

Rekrutacja do Akademii San Andreas Fire Departament'Grudzień

Witam.Jako zarząd San Andreas Fire Departament chciałbym zakomunikować otwarcie rekrutacji do akademii ! [dblpt])

★Do frakcji może ostać się 5 osób.

★Łapcie wzór(niżej)  i oczywiście życzę każdemu powodzenia! [dblpt]D

WZÓR:
-Serial (należy wpisać serial w konsoli):
-Imię :
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) :
-Czy masz problemy z ortografią? :
-Czy posiadasz TeamSpeak3? :
-Czy posiadasz mikrofon? :
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary):
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody):
-Coś o sobie(Opisz swój charakter):
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań):

POWODZENIA ! ;D

#2 2017-11-21 23:46:15

lajtson
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 62.0.3202.94

Odp: Rekrutacja do Akademii San Andreas Fire Departament'Grudzień

Serial (należy wpisać serial w konsoli):
-Imię : Adrian
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) :jestem w stanie około 4h lecz mogą być wyjątki że będzie około 3h ponieważ szkoła ale przeważnie 4/5h
-Czy masz problemy z ortografią? :nie mam problemów lecz zazwyczaj pisze bez znaków polskich
-Czy posiadasz TeamSpeak3? :tak posiadam również discorda
-Czy posiadasz mikrofon? : tak dobry
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary):nie nawet ostrzeżenia nie miałem
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody):lubię tą frakcje a w niej tak zwane RP czyli ROLE PLAY byłem już liderem PSP na serwerach gdzie grało/gra po 20 około osób, podoba mi się ten serwer pomimo że gram od dzisiaj
-Coś o sobie(Opisz swój charakter):jestem miłym i młodym graczem nie ukrywajmy 13lat to nie tak dużo,lubię grać w gry przeważnie MTA wkręciłmnie ten serwer bardzo chciałbym szczerze zostać liderem tej frakcji ponieważ jest ona najlepsza w dodatku na świetnym serwerze,opisując swoj charakter powinienem dodać że nie cierpię na żadne choroby i zachowuje się normalnie jak inni chodzi mi oto że nie będę krzyczał zaraz na ts przeszkadzał itp
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań):lubię tą frakcję ale to bardzo jak i sam serwer,byłem nie raz liderem więc mam doświadczenie,ogarniam RP umiem tak na oko bardzo dobrze jest tylko 1 minus nie pamiętam dokładnie pożaru a tak to np 1 pomoc i tp na jest na bardzo wysokim poziomie,nie jestem typowym CJ co taranuje wyzywa itp,ogarniam mapę GTA/MTA,w mta gram od dawna około 2/3 lat kuzyn mnie zachęcił myślę że też to wpływa jakoś na frakcje ponieważ że tak powiem bardziej ogarniam tą grę

dziękuję za wysłuchanie  [dblpt]D pozdrawiam lajtson

Wiadomość dodana po 16 min 45 s:
przepraszam serial daje na dole prosze pominmi to [dblpt]p
seria:4058741308F5787B4B48666984BA8B42

#3 2017-11-22 14:21:01

lypik000
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsOpera 49.0.2725.39

-Serial (należy wpisać serial w konsoli): F91A742CB5208AA805AFB749C574A8F4
-Imię : Damian
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) :3 lub 5 godzin
-Czy masz problemy z ortografią? :nie mam
-Czy posiadasz TeamSpeak3? :Tak
-Czy posiadasz mikrofon? : Tak
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary):Nie byłem
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody):lubię tą frakcje a w niej tak zwane RP czyli ROLE PLAY byłem już liderem PSP na serwerach gdzie grało/gra po 20 około osób, podoba mi się ten serwer pomimo że gram od dzisiaj
-Coś o sobie(Opisz swój charakter):jestem miłym i młodym graczem nie ukrywajmy 16 lat to nie tak dużo,lubię grać w gry przeważnie MTA wkręciłmnie ten serwer bardzo chciałbym szczerze zostać liderem tej frakcji ponieważ jest ona najlepsza w dodatku na świetnym serwerze,opisując swoj charakter powinienem dodać że nie cierpię na żadne choroby i zachowuje się normalnie jak inni chodzi mi oto że nie będę krzyczał zaraz na ts przeszkadzał itp
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań)::lubię tą frakcję ale to bardzo jak i sam serwer,byłem nie raz liderem więc mam doświadczenie,ogarniam RP umiem tak na oko bardzo dobrze jest tylko 1 minus nie pamiętam dokładnie pożaru a tak to np 1 pomoc i tp na jest na bardzo wysokim poziomie,nie jestem typowym CJ co taranuje wyzywa itp,ogarniam mapę GTA/MTA,w mta gram od dawna około 3 miesięcy  kolega mnie zachęcił myślę że też to wpływa jakoś na frakcje ponieważ że tak powiem bardziej ogarniam tą grę

#4 2017-11-22 15:18:32

KACPERSKI
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 62.0.3202.94

Serial (należy wpisać serial w konsoli): F172CE6C99E86B72C80C8CF1DAEA8F52
-Imię : Kacper
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) :w dni robocze ok. 2- 3 godziny,weekendy i wakacje całe dnii
-Czy masz problemy z ortografią? :Nie,ale jak szybko pisze to czasem zrobie literówke
-Czy posiadasz mikrofon? : Tak
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary):Nie
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody):Ponieważ interesuje się służbami mundorowymi,uczęszczam na zawody ''strażackie''
-Coś o sobie(Opisz swój charakter):Jestem miły,zrozumiały trudno mnie zdenerować chyba że jest się Plawkiem heheh
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań):Ponieważ myśle że ogarniam tą frakcje.Jestem/byłem na innych serwerach w tej frakcji,jestem( chyba ) lubiany przez innych.Ogarniam RP. Oraz chciałbym zostać w przyszłości strażakiem/ratownikiem medycznym

#5 2017-11-22 15:50:41

DeMoNeK_
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 8.1Firefox 57.0

-Serial (należy wpisać serial w konsoli): A887D1E72B92B76E53DC7404EED1F8A2
-Imię : Maciej
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) : 4h (ze względu na wzrok)
-Czy masz problemy z ortografią? : Nie, nie mam.
-Czy posiadasz TeamSpeak3? : Tak, posiadam.
-Czy posiadasz mikrofon? : Tak, posiadam.
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): Nie.
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody): Chciałbym dołączyć do SAFD ponieważ mam roczny staż w straży pożarnej (pyl**) oraz inne serwery, posiadam dosyć rozległę doświadczenie i wiedzę nt. tej frakcji.  2 Lata temu otrzymałem dyplom z BHP.  W przyszłości pragnę zostać Strażakiem, od dziecka się tym interesuję a MTA może mi to dać w formię rozrywki i małej nauki.
-Coś o sobie(Opisz swój charakter): Cześć, nazywam się Maciej chodzę do Technikum i mam 17 lat, moje zainteresowania to Straż pożarna oraz programowanie, jestem osobą kulturalną, wyrozumiałą, mającą duże ambicje. Na co dzień  jestem uśmiechnięty i pełen dobrego humoru, także zdażają mi się dni w które jestem czasami trochę mniej zabawny. Potrafię pracować w zespole/grupie. Umiem wywiązać się z zadania które zostało mi powierzone. Jak już coś robię to jak najlepiej. Mam nadzieję. że dobrze się opisałem. Pozdrawiam.
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Myślę, że zasługuję na to stanowisko z racji, iż posiadam doświadczenie, jestem ogarnięty. Nie wyzywam innych, potrafię się dobrze zachować. Znam całe San Andreas przez co nie będę miał problemów z dojechaniem w dane miejsce. Znam zasady RP na wysokim poziomie, potrafię sam rozpocząć dobrą akcje. Wiem co mam zrobić gdy ktoś ma złamanie kończyny itd. Myślę, że doświadczona osoba może się przydać na serwerze. Pozdrawiam.

#6 2017-11-22 16:12:57

Diabelsky
Użytkownik

-Serial : F643571EB65B7ABAB982AA39E852FB53
-Imię : Norbert
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?  : Zależy, weekend cały a w tygodsniu to jestem wieczorami [sred])
-Czy masz problemy z ortografią? : Oczywiście że nie
-Czy posiadasz TeamSpeak3? : Owszem
-Czy posiadasz mikrofon? : Owszem
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): Nie [sred])
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody): Lubię RP, jestem strażakiem [sred])   
-Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem spokojny, lubię pomagać, nie mam problemu ze słuchaniem kogoś, czasamu lubię kogoś poprawić gdy coś źle robi
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań):
Więc tak mój drogi kumplu [dblpt]P
Bardzo dobrze znam się na pożarnictwie, nie bedę musiał się uczyć i chętnie sam pouczę innych. W przyszłym roku skończę Szkołę pożarniczą oraz jestem strażakiem w OSP.
Myślę że można mi zaufać i nie boje sie wyzwań. Nie będę się za bardzo rozpisywał ale chętnie też będę pracował z ludźmi oraz spędzał czas na TS.

#7 2017-11-22 18:10:51

PaZo
Użytkownik

-Serial: E6385E4E423FE0700B36B7B76D44D193
-Imię : Mateusz
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: od 7 do 10
-Czy masz problemy z ortografią? :nie
-Czy posiadasz mikrofon? : Tak, aż 2
-Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Nie
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD? ponieważ jestem ogarniętym graczem i nie mam problemu z moimi obowiązkami, które do nie należą. Zapobiegam konfliktą jak i wulgarnym odzywaniem. Jestem osobą godną zaufania.
-Coś o sobie: jestem spokojnym, ogarniętym graczem. Bez problemu dogaduje sie z graczami, Jestem miły, posłuszny. Potrafię słuchać innych. Jestem chłopakiem z poczuciem humoru.
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Na innym serwerze jestem w SAPD na stopniu młodszy aspirant. Wiem, że się do tego nadaje. Mam pojęcie w tym. I są zadowoleni. Lubię tą frakcje i wiem, że to jest obowiązek w być w SAPD. Wiem, ze to nowy serwer i potrzeba osób, które są ogarnięte. Proszę do rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam [dblpt])

Wiadomość dodana po 14 min 08 s:

PaZo napisał/a:

-Serial: E6385E4E423FE0700B36B7B76D44D193
-Imię : Mateusz
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: od 7 do 10
-Czy masz problemy z ortografią? :nie
-Czy posiadasz mikrofon? : Tak, aż 2
-Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Nie
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD? ponieważ jestem ogarniętym graczem i nie mam problemu z moimi obowiązkami, które do nie należą. Zapobiegam konfliktą jak i wulgarnym odzywaniem. Jestem osobą godną zaufania.
-Coś o sobie: jestem spokojnym, ogarniętym graczem. Bez problemu dogaduje sie z graczami, Jestem miły, posłuszny. Potrafię słuchać innych. Jestem chłopakiem z poczuciem humoru.
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań): Na innym serwerze jestem w SAFD na stopniu Młodszy ogniomistrzt. Wiem, że się do tego nadaje. Mam pojęcie w tym. I są zadowoleni. Lubię tą frakcje i wiem, że to jest obowiązek w być w SAFD. Wiem, ze to nowy serwer i potrzeba osób, które są ogarnięte. Proszę do rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam [dblpt])

Ostatnio edytowany przez PaZo (2017-11-22 18:12:51)

#8 2017-11-22 21:31:33

SzalonyDawid
Użytkownik
Windows 8Chrome 62.0.3202.94

-Serial (należy wpisać serial w konsoli):  E4A70B29AC05C54355F2A8C5EBFA0F43.
-Imię :  Dawid.
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) : 5-6h
-Czy masz problemy z ortografią? : Nie.
-Czy posiadasz TeamSpeak3? : Tak.
-Czy posiadasz mikrofon? :  Tak.
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary): Nie.
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody):   Uważam, że jest to najciekawsza frakcja, w której nauczyłbym się wiele, a czas tutaj spędzony upływałby szybko i miło. Dobra opinia o frakcji także przyczyniła się do napisania przeze mnie otóż tego podania. Swoim zapałem do pracy, osobowością oraz charakterem idealnie wpasowuje się do współpracy z innymi oraz do dołączenia do tej jednostki. Staram się również nieść pomoc innym graczom, jako bardziej doświadczony gracz, pomagam nowym osobom na serwerze, zazwyczaj podwożę, odpowiadam na pytania związane z serwerem, jeżeli tylko znam na nie odpowiedź. Każdą sprawę staram się załatwić tak, aby obie strony były zadowolone.
-Coś o sobie(Opisz swój charakter): Nazywam się Dawid, mieszkam w woj. dolnośląskim. Chodzę do VII klasy podstawówki.Z natury jestem pomocny, cierpliwy, wyrozumiały i obiektywny. Nigdy nie działam pod wpływem emocji. Bardzo lubię pomagać innym, i sprawia mi to ogromną satysfakcje. Zawsze unikam kłótni, a jak już się takowa przydarzy to zawsze jestem spokojny. Nie przekrzykuje, i dokładnie wysłuchuje co druga strona ma do powiedzenia. Swoje wypowiedzi zawsze argumentuje. I jeśli jest coś z mojej winy, nie ukrywam tego i się do tego przyznaje. Jeżeli coś mi się nie podobna, potrafię o tym powiedziec, odpowiednio argumentując bez używania niecenzuralnych słów. Jestem człowiekiem rzetelnym, nie sprawiam kłopotów.
-Dlaczego ty zasługujesz na to stanowisko?(Minimum 5 zdań)  Jestem osobą godną zaufania, staram się zawsze dopełnić postawione mi zadania. Przede wszystkim szczerze powiem ,że aż mnie boli jak widzę osoby które naginają regulamin ,a pragnę aby server był na wysokim poziomie ( 0 odwalania).Myślę że nadawałbym się na to stanowisko ponieważ jestem aktywny na serwerze jak i na forum oraz.Mumblu/TS3 umiem dogadać sie z graczami i unikać kłótni z nimi. Jestem punktualny, oraz dobrze wiem jak postąpić w danej sytuacji. Jestem stanowczy, jeśli coś robie to wiem po co to robie. Myślę że jestem osobą konkretną na to stanowisko.

#9 2017-11-23 19:49:44

Sm1X
Użytkownik
WindowsFirefox 57.0

-Serial (należy wpisać serial w konsoli):31AD32639882D987C899A3455F0C0F13
-Imię :Kuba
-Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? (Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę) : 4-7h
-Czy masz problemy z ortografią? :Czasami blad sie zdarzy ale to sporadycznie
-Czy posiadasz TeamSpeak3? :nie
-Czy posiadasz mikrofon? :tak
-Czy byłeś za coś karany na serwerze? (Tak/Nie; Jeśli tak to wymień kary):bylem za niedozwolona komende (nie wiedzialem co ona znaczy)
-Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?(Wymień konkretne powody): moj tata pracuje w strazy pozarnej u duzo o tym wiem
-Coś o sobie lubie grac w pilke i gry komputerowe. mam zamiar dolaczyc kiedys do strazy pozarnej (oczywiscie w realu xd) i chcialbym sie czegos nauczyc, wiem jak wygladaja akcje rp bo na pylifie przez jakis okres czasu byles w safd [sred]) Pozdrawiam Sm1X

Ostatnio edytowany przez Sm1X (2017-11-23 19:50:31)

#10 2017-11-24 19:26:21

VisteR
Administrator
Liczba postów: 14
Windows 7Firefox 57.0

Rekrutacja do SAFD zostaje zamknięta ! Wyniki niebawem !  /// Wklejam za nullisa

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wywóz mebli warszawa - Usługa cyklinowanie podłogi warszawa cena nowa - zakładanie trawników warszawa
caracasmt2ak-logistics