Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam Piszę w imieniu nulissa, ponieważ dostałem pozwolenie i poprostu nie miał czasu. Rekrutacja jest Na starym forum robiona ponieważ tamte forum nie jest ogarnięte. Ja nie będę wybierał kto się dostał kto nie zrobi to nuliss lub po prostu wyższa ranga.
Życzę wam wszystkim powodzenia!
Wzór:
Nick:
Serial:
Czas spędzony na serwerze:
Coś o sobie(Minimum 5 zdań):
Dlaczego Akurat ty?:
Co byś robił gdybyś był supportem na naszym serwerze? (5 zdań minimum):
Coś od siebie:
5+5=
//Pozdrawiam PucujSie
Nick: Bogumi? moj poprzedni nick : Adi_6969 a zmienilem po to zeby byc u nunlissa w odcinku
Serial: E54E1A83EE6106F6037D5702B3BBF084
Imię: Adrian
Czas spędzony na serwerze: 840 min
Coś o sobie(Minimum 5 zdań): Mam na imie Adrian. Jestem spokojnym 15-latkiem . Lubie grac w MTA . Interesuje sie YT i odcinkami Nulissa. Także interesuje sie motoryzacja i Downhill, skacze na rowerze i jezdze na rozne konkursy na rowerze.
Dlaczego Akurat ty?: Moim marzeniem jest cos osiagnac na tym serwerze bo gram troszke sporo i podoba mi sie ten serwer. Myśle ze nie zawiode was i licze na szanse..... KOMENDY ZNAM W 100000000000000%. Doslownie kazda.
Co byś robił gdybyś był supportem na naszym serwerze? (5 zdań minimum): Napewno bym na serwerze ogarnal graczy niektorych bo przeszkadzaja mp: w odgrywaniu RP. Robilbym duzo Ev o kase jak i o auta dla poczatkujacych graczy. I jeszce najwazniejsze to bym pomagal graczom bo jak widze niektorych poczatkujacych to zawsze im pomoge tu pozycze kase i jak mam jakies slabe autko to sprzedam za bardzooo tanio np: za 100 PLN. Dziekuje
Coś od siebie: Ode mnei toi moge powiedziec ,że ( teraz mówie szczerze: JEST TO NAJLEPSZY SERWER NA JAKIM GRALE/GRALEM , bo poznalem duzo zajefajnych ludzi i kolegow z frakcji ';D)
5+5= 10
Nick: Cheeki
Serial: 9A185E3CD1AFF23FE5D3B360BC281534
Imię: Piotrek
Czas spędzony na serwerze: 2648 min.
Coś o sobie(Minimum 5 zdań): Jestem osobą spokojną lecz można wyprowadzić mnie z równowagi. Często gram na Waszym serwerze, w sumie to bardzo często i dobrze się na nim bawię. Jestem liderem SAPD i wiem co jest dobre a co złe. Bywam głupkowaty i denerwujący lecz staram się nie denerwować innych ludzi. Potrafię sprawiedliwie wydawać wyroki oraz zawsze jest to zrobione z ważnego powodu. Oprócz tego jestem sumienny, można powierzyć mi tajemnicę, jestem lujem i upartym ch*jem(XD). Nigdy się nie poddaje i dąże do perfekcji.
Dlaczego Akurat ty?: Szczerze? Większość supportów ma poprostu graczy w d*pie. Gdyby nie pewien support to raczej serwer by upadł po paru dniach. Może trzeba mnie trochę pouczyć ale wykonywać moją robotę będe!
Co byś robił gdybyś był supportem na naszym serwerze? (5 zdań minimum): Oczywiście pilnował porządku, Doherty to jest jakaś patologia. Starałbym się pomagać na moje możliwości administracji, właścicielom, wszystkim! Wykonywanie raportów? ŻADEN PROBLEM! Gram tu bardzo często i to chyba widać po liczbie przegranych minut = codzienny porządek na serwerze. Z pewnością nie pomagałbym tylko znajomym, wręcz przeciwnie tylko im przeszkadzał! BUAHAHAHA! Nie no dobra taki żart. Do rzeczy, jestem nie do przekonania, nie złamiesz mnie jakąś tęgą łapówką czy propozycją i oczywiście robiłbym eventy z jakąś porządną pulą nagród.
Coś od siebie: two plus two is four minus one, thats three quick maths. Mam nadzieję że uda mi się rozpowrzechnić ten serwer moją pracą, nie tylko w supportowaniu lecz ułatwiłoby mi to napewno pracę.
5+5=10
Pozdrawiam, życzę szczęścia innym!
Cheeki.
Ostatnio edytowany przez Cheeky (2017-11-30 22:44:19)
Nick:Hezu
Serial:E98162A6C0D1D33CE0FC7977678F8FE4
Imię:Kacper
Czas spędzony na serwerze: Około godzina.
Coś o sobie(Minimum 5 zdań):Nazywam się Kacper . Mam 13 lat i chodzę do 7 klasy . Zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje,gdy ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Lubię pomagać innym . W MTA gram już ponad 3 lata i znam całą mapkę.
Zajmuje się na codzień w lato piłką nożną ale interesuje się grami komputerowymi typu RPG.
Wiem jacy są niektórzy gracze w MTA już miałem nie raz taki przypadek gdzie Ja nie tp kogoś a ktoś już skarge pisze.
Jestem bardzo cierpliwy i lubie jezdzić autami w MTA . Szczerze serwer już mi się spodobał chociaż nie gram dużo.
Dlaczego Akurat ty?: Ja, ponieważ byłem juz supporterem na innych serwerach jednym z takich większych był para**** i na pewno wtedy byłbym na serwerze gdybym mógł.
Co byś robił gdybyś był supportem na naszym serwerze? (5 zdań minimum):Gdybym był supporterem na waszym serwerze, na pewno jest to że pomagałbym graczom. Gdyby potrzebowali pomocy próbowałbym im jak najlepiej pomóc. Nie dawałbym prawka za jakieś małe przewinienie np. skrócenie ale takie małe. Bo gdyby już było większe np. taran to już bym dał.Powiedziałbym im gdzie jest najlepsza praca gdzie można prawko zrobić, powiedziałbym im wszystko gdybym jakoś mógł pomóc.
Coś od siebie:Bardzo chciałbym tu zostać supportem, ponieważ jest to serwer który bardzo mi się spodobał i widzę, że ma potencjał.
5+5= 10
Nick: Bogumi? moj poprzedni nick : Adi_6969 a zmienilem po to zeby byc u nunlissa w odcinku
Serial: E54E1A83EE6106F6037D5702B3BBF084
Imię: Adrian
Czas spędzony na serwerze: 840 min
Coś o sobie(Minimum 5 zdań): Mam na imie Adrian. Jestem spokojnym 15-latkiem . Lubie grac w MTA . Interesuje sie YT i odcinkami Nulissa. Także interesuje sie motoryzacja i Downhill, skacze na rowerze i jezdze na rozne konkursy na rowerze.
Dlaczego Akurat ty?: Moim marzeniem jest cos osiagnac na tym serwerze bo gram troszke sporo i podoba mi sie ten serwer. Myśle ze nie zawiode was i licze na szanse..... KOMENDY ZNAM W 100000000000000%. Doslownie kazda.
Co byś robił gdybyś był supportem na naszym serwerze? (5 zdań minimum): Napewno bym na serwerze ogarnal graczy niektorych bo przeszkadzaja mp: w odgrywaniu RP. Robilbym duzo Ev o kase jak i o auta dla poczatkujacych graczy. I jeszce najwazniejsze to bym pomagal graczom bo jak widze niektorych poczatkujacych to zawsze im pomoge tu pozycze kase i jak mam jakies slabe autko to sprzedam za bardzooo tanio np: za 100 PLN. Dziekuje
Coś od siebie: Ode mnei toi moge powiedziec ,że ( teraz mówie szczerze: JEST TO NAJLEPSZY SERWER NA JAKIM GRALE/GRALEM , bo poznalem duzo zajefajnych ludzi i kolegow z frakcji ';D)
5+5= 10
Nick: Vorhacz
Serial: DDF7302FB1A9F859C29991CF4E5021A1
Imię: Jakub
Czas spędzony na serwerze: Nie wiem, ktoś wywalił serwa ;p
Coś o sobie(Minimum 5 zdań): Mam na imię Jakub mam 16 lat chodzę do 3 klasy gimnazjalnej. Moimi zainteresowaniami są ratownictwo medyczne, motoryzacja i ewentualnie dziedziny nauki ścisłej. Jestem spokojnym człowiekiem, nie lubię się kłócić, lecz jeżeli dojdzie do owej sytuacji szybko staram się zamknąć sprawę. Nie lubię trollingu oraz niesprawiedliwości, lubię poznawać nowe znajomości.
Dlaczego Akurat ty?: Mój staż w mta wynosi prawie 5 lat, poziom RP mam wysoki, lecz tutaj RP będzie mało świadczyło bo to RPG ;p robiłem podobne serwery w mta na gtao miałem z 300-400 piwek nie pamiętam dokładnie bana mam (Virahh). Nadam się sami zobaczycie
Co byś robił gdybyś był supportem na naszym serwerze? (5 zdań minimum): Będąć supporterem na serwerze robiłbym wszelakie eventy od derbów po OX (jezeli bylaby taka mapka) mam sporo pomysłów. Robiłbym raporty, pomagał graczom i co najwazniejsze stwarzałbym dobrą atmosfere na serwerze. Nie raz robiłem pseudole lecz lubię je grać i robić ponieważ na mniejszych serwerach zawsze jest przyjemna atmosfera. Jestem pewien, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko i dam radę na 100%. Lecz to wszystko udowodniłbym już w praktyce
Coś od siebie:
5+5= 10
Nick: Kris.
Serial: 093249C341F02789E5558E4616C52343
Imię: Borys
Czas spędzony na serwerze: Nie wiem.
Coś o sobie(Minimum 5 zdań): Mam nadzieję że opisałem się poniżej.
Dlaczego Akurat ty?: Myślę, że zasługuję na to stanowisko. Jestem zaznajomiony z serwerem bardzo dobrze, znam panujące na nim zasady. Z graczami mam bardzo dobry kontakt. Z każdym staram się nawiązać przyjacielski kontakt. Nie mam problemu z poznawaniem nowych ludzi bądź z rozmową z nimi. Chciałbym włożyć swoje pięć groszy w pomoc w rozwoju serwera. Na serwerze spędzam dużo czasu, staram się pomóc jak mogę.
Co byś robił gdybyś był supportem na naszym serwerze? (5 zdań minimum):
Coś od siebie: Jestem zwykłym chłopakiem, mieszkającym województwie Łódzkim, a konkretnie w Łodzi. Uczęszczam do Branżowej Szkoły Samochodowej. Z charakteru jestem osobą szczerą, pewną siebie, raczej spokojną, no i może jeszcze uparty! Zawsze dążę do osiągnięcia celu i rzadko się poddaję! Lubię zawierać znajomości i nie stanowi to dla mnie problemu. Nie wdaję się w konflikty - i tak do niczego nie prowadzą. W wolnym czasie lubię włączyć sobie komputerek i pograć w różnej maści gry lub pochodzić z kumplami po dworze.
5+5= 10
Strony: 1